Skip to main content
 

OM OSS

Om Hannevik Bygg AS

Totalleverandør

Hannevik Bygg AS ble etablert i 1992 og har i dag 4 ansatte. Hannevik Bygg er en totalentreprise og totalleverandør av bygg- og tømrertjenester. Eksempler på byggetjenester og tømrertjenester som vi kan være behjelpelig med i Oslo og Akerhus finner du her.

Byggebransjens våtromsnorm – velg en godkjent våtromsbedrift

Byggmester i Oslo Snekker i Oslo godkjent-våtromsbedrift

Byggebransjens våtromsnorm angir tekniske retningslinjer for hvordan materialer og produkter skal godkjennes. I tillegg angir Byggebransjens våtromsnorm hvordan arbeidet skal utføres, samt rekkefølgen av arbeidene og kontrollprosedyrene.
Hannevik Bygg AS er en godkjent våtromsbedrift i Oslo som har eksistert siden 1992. Kontakt Hannevik Bygg AS for tilbud om oppussing og rehabilitering av bad i Oslo og Akerhus.

Vi kan også levere våtromsarbeider, samt mindre oppdrag som utskifting av dører/vinduer, listing, gulvlegging og mye annet. Send oss en kort henvendelse på våre kontaktsider og du får en rask tilbakemelding på om vi kan ta oppdraget.

Byggmesterforbundet – landsdekkende bransjeorganisasjon for profesjonelle byggefirma

Hannevik Bygg AS er medlem av Byggmesterforbundet som er en landsdekkende bransjeorganisasjon for profesjonelle byggefirma. Det at Hannevik Bygg AS er medlem av Byggmesterforbundet sikrer våre kunder at arbeidet som utføres holder høy kvalitet.

GODKJENNINGER

Vi har Sentral godkjenning for ansvarsrett for utførelse/kontroll i tiltaksklasse 2.

Er godkjent våtromsbedrift og godkjent lærlingbedrift.

Alle ansatte har sertifikat for varmearbeider.

Vi er medlem av Norges Byggmesterforbund.