Skip to main content

En terrasse øker verdien på boligen.

Samtidig har boligeiere direkte glede terrassen så lenge de bor der. Vi kan bygge en terrasse som passer akkurat dine behov og ønsker. Vi kan prosjektere og bygge ny terrasse for deg som ønsker nye løsninger for boligen din. Enten du har lyst på ny terrasse eller ønsker påbygg, er vi kompetente til å påta oss alle oppdrag.

Hva skal terrassen brukes til?

Før man bygger en terrasse bør man tenke gjennom hva den skal brukes til. Et spørsmål du bør stille deg selv er, hva trenger jeg av plass på terrassen min? Mange ønsker tilgjenglig plass for grill og behagelige møbler. I tillegg kan det være praktisk med plass til barnevogn. Plassering av terrasse er viktig. Terrassen bør være vendt mot sør, sørvest eller vest. Det kan medføre mange fordeler med å ha terrassen tilknyttet oppholdsrom / stue. Visuelt kan dette skape mer plass. Om du har kjøkken ved siden av stuen, kan det være naturlig å legge balkongen foran kjøkkenet, da nyttegjør man skyggevirkningen om sommeren.

Det er viktig at terrassen blir etter dine behov. Om du ikke er fornøyd, kan du heller ikke forvente å få de rette omgivelsene du er på utkikk etter. Vi er mer enn behjelpelige på å finne en løsning, og vi forhaster ingenting før vi er sikre på at du har funnet din terrasse.

Vi har kunnskap om gamle bygninger og hvordan de må behandles.
Samtidig har vi forståelse for at folk vil bo i moderne boliger med de kravene man stiller i dag.

Vi påtar oss oppdrag som krever ansvarsrett for utførelse.

Byggmester i Oslo Snekker i Oslo tilbygg
Byggmester i Oslo Snekker i Oslo Terrasse

Vi kan skreddersy våre løsninger etter dine ønsker, men vi kan også komme med forslag på løsninger innen terrasse til ditt hjem.

Hannevik Bygg

Kontakt oss dersom du har et behov du tror vi kan være behjelpelige med:

KONTAKT OSS